Met welke klachten kan ik hier terecht?

Zowel de klassieke homeopathie, medische hypnose als de hypnotherapie hebben allen hun sterkte punten. Het lijstje van de 12 meest voorkomende klachten is maar het begin.

 • De klassieke homeopathie is heel geschikt om zowel fysieke als emotionele klachten aan te pakken met op de persoon uitgezochte middelen.
  Lees meer over klassieke homeopathie
 • En hypnotherapie is weer uiterst effectief om nieuwe ervaringen op te doen bij problemen die zich afgespeeld hebben in het verleden of bij het aanleren van nieuwe vaardigheden.
  Lees meer over hypnotherapie
 • Medische hypnose is heel geschikt om weer meer invloed op je lijf te krijgen. Gerichte hypnotherapeutische technieken en visualisaties kunnen grote invloed hebben op het functioneren van organen, zenuwen en zenuwbanen.
  Lees meer over medische hypnose
 • Bij coaching leer je hoe je om kunt gaan met een bepaalde situatie of word je begeleid om een bepaald doel te bereiken. Coaching is vaak een onderdeel van de klassiek homeopathische behandeling en altijd een onderdeel van hypnotherapie.
  Lees meer over coaching

Wil je weten wat bij een specifieke klacht de mogelijkheden zijn van klassieke homeopathie en/of hypnotherapie, klik dan op Jouw klacht. Hier vind je een selectie van een aantal klachten en de mogelijkheden daarbij.

Wil je weten wat voor jou mogelijk is, in jouw situatie?

En veel is mogelijk, heel veel. Maar natuurlijk niet altijd en niet bij iedereen. Maar soms is er ook meer mogelijk dan je denkt. Heb je vragen neem contact op.

Wil je meer weten?
Mail me, bel me of vraag om
teruggebeld te worden.