Hoe wordt Eric Koedam ervaren?

“Eric is empathisch en origineel, heeft de rust om goed te begeleiden tijdens de sessie. Ik voelde me altijd op m’n gemak, misschien ook wel omdat hij de twinkel van humor in alle gesprekken mee laat spelen. En dat maakt uiteindelijk het verschil tussen zweverige hulpverlening en met beide benen op de grond blijven staan, wat iemand ook meegemaakt mag hebben. Ik heb alle respect voor zijn aanpak.”

“Eric Koedam is een zeer betrouwbare en vakbekwame man waarbij ik ongedwongen met al mijn klachten terecht kan. Hij is iemand die naar je luistert, goede handvaten aan kan reiken zodat ik verder kan. En ook weloverwogen kan er een homeopathisch middel worden toegepast als de situatie er om vraagt. Ik ben Eric dankbaar dat ik zover gekomen ben!”

“Tijdens de sessies met Eric is hij rustig en professioneel en weet hij door gericht vragen te stellen door te dringen tot de essentie van de problemen, waarna hij de juiste behandelmethode binnen de hypnotherapie kiest die voor de client het beste werkt.”

“Eric Koedam heb ik ervaren als een hele kundige hypnotherapeut. Hij weet precies in de oefeningen dat aan te spreken wat ik op dat moment nodig heb.”

“Ik voel me zo opgelucht dat ik erover heb kunnen praten. Ik voel me begrepen en heb nu  ook het idee dat er wat aan te doen is. Ook het idee dat ik het gewoon kan zeggen. Dat gevoel van vertrouwen, dat ik het kan maar ook dat daar de ruimte voor is.”

“Mede door zijn recht voor z’n raapmethode ben ik  nu al ruim een half jaar gestopt met roken en met het gebruik van verdovende middelen.”

“Eric voelt heel goed aan wat bij mij past en heeft mij geleerd hoe ik beter gebruik kan maken van mijn eigen mogelijkheden. Meesterlijk, er heel blij mee”

“Ik was verrast hoe creatief hij oefeningen weet te verzinnen die aansluiten bij mijn voorstellingsvermogen en dat dat dan ook nog werkt!”

“Ik ben vreselijk goed geholpen met hypnotherapie en zal niet nalaten om hem aan te bevelen aan iedereen die aan zichzelf wil werken.”

“Door de holistische benadering en het doorvragen tijdens het consult heeft Erik het middel gevonden dat bij mij past en dat al meerdere keren goed resultaat heeft gegeven. De subtiele werking van homeopathie is ook iets dat mij aanspreekt. Erik handelt op een empathische en professionele manier met veel kennis en ervaring. Ik ben Erik en homeopathie dankbaar.”

“Gedurende de afgelopen anderhalf jaar ben ik uitstekend begeleid door Eric Koedam. Ook toen ik een implantaat kreeg nadat een tand was afgebroken tijdens mijn revalidatieperiode ben ik weer goed geholpen met homeopathie.

Nu, anderhalf jaar na de beroerte , voel ik mij heel goed en ben op weg naar volledig herstel!”

“Ik had geen idee wat te verwachten. Het 1e ontvangst was al prettig en nam een deel van de spanning weg. De sessies hypnotherapie die volgden waren eveneens prettig en bleken ook erg effectief!”

“Eric is iemand die zeer nauwgezet te werk gaat en je niet zomaar met een pilletje de deur uitstuurt. Het is erg prettig om met hem te praten en hij kan heel goed direct ingrijpen op datgene wat je vertelt, waardoor hij je tijdens het gesprek gelijk andere inzichten en bruikbare tools meegeeft. Van alles wat gezegd wordt maakt hij aantekeningen en zoekt daar, wanneer dat nodig is het juiste homeopathische middel bij. Ik ben er absoluut van overtuigd dat vooral deze combinatie ervoor gezorgd heeft dat het nu weer heel goed met me gaat.”

“Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat heb ik aan den lijve ervaren! Lichamelijke klachten kun je dus ook niet los van je denken oplossen. Je denken bepaalt hoe jouw lichaam reageert. Om te willen genezen is het van belang tot de kern door te dringen, bewustzijn te creëren en invloed daarop uit te oefenen. Eric kan dit als geen ander!”

“Mocht het in de toekomst weer wat minder gaan, dan ga ik zeker weer bij hem langs. Ook voor andere problemen zal ik zeker Eric consulteren.“

“De afgelopen periode ben ik goed geholpen door je. Goede feedback van jou. Fijn om mijn gedachten kwijt te kunnen, om wat meer van mezelf en anderen te begrijpen. Ik raad je zeker aan bij andere mensen, vooral wat coaching betreft.”