De intake, het eerste therapeutische gesprek

Het intakegesprek duurt 60 tot 90 minuten en is bedoeld als eerste start van de therapie. Soms is het zinvol om het intakegesprek op te splitsen in 2 gesprekken van 45 minuten. We gaan dan dieper in op jouw klacht(en) en op jouw doel. We maken dan samen een keuze:

  • We werken alleen met klassieke homeopathie en zoeken die homeopathische middelen die ofwel jouw proces kunnen ondersteunen, ofwel die genezing kunnen brengen die we samen voor ogen hebben.
  • We werken alleen met hypnotherapie en gebruiken die technieken en mogelijkheden om veranderingen teweeg te brengen via het onderbewuste.
  • We gaan aan de slag met medische hypnose om je weer (meer) invloed te geven op je lijf, je organen en zenuwen en zenuwbanen.
  • We kunnen ook klassieke homeopathie en hypnotherapie samen gebruiken, waarbij de homeopathie de zaak aan het rollen kan krijgen, terwijl met een aantal sessies hypnotherapie voor verdere verdieping/verwerking gezorgd kan worden.

Òf andersom, met hypnotherapie komen zaken naar voren die juist weer met klassieke homeopathie ondersteund kunnen worden waardoor de therapie sneller kan gaan of makkelijker.
Een prachtige combinatie met elkaar!

In deze combinatie wordt specifiek aangegeven wanneer we met klassieke homeopathie aan het werk zijn en wanneer met hypnotherapie.

  • We werken met coaching om van tevoren vastgestelde doelen te bereiken. We gebruiken hier de technieken voor die vooral vanuit de NLP worden aangeboden. Ook technieken uit de Gestalt, Familieopstellingen of uit andere therapieën kunnen we gebruiken.
Ja, ik wil graag een afspraak!