Gericht aan de slag! Op jou afgestemd.

Bij al deze vragen heb ik in de praktijk geweldige veranderingen en verbeteringen gezien met klassieke homeopathie, medische hypnose, hypnotherapie en NLP. Stuk voor stuk hebben deze therapieën elk al hun waarde bewezen.

Maar ook een combinatie van deze therapieën is mogelijk. Zij vullen elkaar perfect aan, vergroten jouw mogelijkheden op gezondheid en leveren verrassend goede resultaten op.

Aangevuld met goede voeding, een leefwijze die het ondersteunt (beweging, slaap, ontspanning, seks, creativiteit) en eventueel  orthomoleculaire therapie (specifieke vitaminen en mineralen) kunnen ze alleen maar verder het resultaat versterken.

Niets staat op zichzelf.

Heb je hier vragen over voordat je een afspraak wilt maken? Neem contact met mij op en dan kunnen we kijken of we de situatie voor jou duidelijker kunnen maken.

Ja, ik wil graag een afspraak!

Het gevoel alsof ze dement wordt na een intensieve behandeling met prednison

Vrouw,  63 jaar

Zij merkt dat ze na de prednisonbehandeling instabiel wordt, onevenwichtig, ze kan zo janken. Ook merkt ze dat ze het gevoel heeft dat haar hoofd op hol kan slaan, ze piekert en heeft concentratieverlies. Het voelt alsof ze het spoor bijster is. Ze weet niet meer wat er gezegd is of dat ze iets goed begrepen heeft. Het voelt alsof ze moet blijven schakelen in de auto, ook als het niet nodig is.  Rust verbetert.

Ze heeft het gevoel alsof ze dement wordt, Alzheimer light noemt ze het. Ze wordt er angstig en paniekerig van.

Lees hier wat er gebeurt bij de homeopathische behandeling van de klachten als gevolg van prednison.