Man, 60 jaar, Apeldoorn, ondernemer

review over klassieke homeopathie en coaching

“Na een heftige ademdepressie ben ik in 2011 op de intensive care en op de longafdeling van het ziekenhuis terecht gekomen. Een tijd zonder zuurstof had in mijn hoofd een chaos veroorzaakt. In een revalidatiecentrum kreeg ik weer méér grip op hoe mijn hersenen informatie opnemen en hoe ik voor het hanteren en interpreteren van die informatie weer bij die informatie kon komen. Een herstelproces dat me maar beperkt vooruit hielp.

Ik had hulp nodig om wat er in mijn hoofd gebeurde te structureren, weer grip op te krijgen.

Dan zou ik misschien ook meer grip krijgen op de sociale aspecten die zich manifesteerden in mijn privéleven en bij het beperkt kunnen blijven functioneren bij wat tot voor kort ons eigen bedrijf was, maar wat we door mijn gebeurtenissen hebben moeten overdragen.
Eric heeft mij tot nu toe ver kunnen helpen met luisteren, praten, vragen en dóór vragen.
Ondersteund met homeopathische middelen die hij uitzocht bij mijn toestand op dát moment.

Ik ervaar dat ik weer veel méér leiding heb over mijn leven, over de processen in mijn hoofd en het herkennen van gebeurtenissen / emoties.

Het is ingrijpend wat mij en ons gezin overkwam, maar ik ben tevreden met wat en wie ik ben. Hoe ik functioneer en wat ik (aan-) kan. En wat niet. Nóg niet?
Dat weet ik niet, blijven vooruitkijken en doelen in stappen bereikbaar proberen te maken: dáár heb ik vertrouwen in. Stappen vooruit en achteruit. Gebeurtenissen die invloed hebben op mijn zijn, Eric heeft ze (mede) zichtbaar en hanteerbaar gemaakt.”