Therapie moet je raken!

Heb jij een klacht of wil je iets specifieks bereiken? Kies dan een therapeut die bij je past. Wil je ècht verandering, ga er voor en laten we kennismaken! Maar wil je even snel een homeopathisch middel of wil je dat ik in hypnose even snel jou van je probleem afhelp zonder dieper te willen kijken, dan ben ik niet de juiste therapeut voor jou.
Wil je ècht verandering, steek alle energie die je hebt in dit project: jouw leven, jouw welzijn, jouw gezondheid! Pas als de therapie je raakt, jou wat doet,  zijn er echte veranderingen mogelijk!

In de therapie en coaching ervaar ik het als essentieel dat er een goede verbinding is met je gevoel. Van daaruit hoort de therapie zijn vorm te vinden. Heel vaak komen klachten voort uit een verstoorde verbinding van jou met jezelf en met je gevoel. Dat kunnen niet alleen lichamelijk klachten zijn, maar ook emotionele en psychische klachten. Om dat te kunnen herstellen is weer een goed verbinding met jezelf nodig. Daarom is het ook zo  belangrijk dat therapie je raakt, dan ben je daar waar je moet zijn. Bij je gevoel!

Mij raakt het weer als mensen bij hun gevoel kunnen komen en er werkelijk voor gaan. Die openheid en dat onderzoek in zichzelf levert voor mij weer de gegevens die ik nodig heb om de juiste homeopathische geneesmiddelen te vinden.

Ook levert het de krachtigste beelden en gevoelsmomenten op waar in hypnotherapie weer mee gewerkt kan worden.

Samenwerking

Door de samenwerking tussen jou en mij, het vertrouwen dat er is, de humor en de uitwisseling ontstaat er ruimte om bij dat gevoel te durven komen waardoor de echt belangrijke zaken kunnen worden aangepakt.

Het gratis kennismakingsgesprek is dé manier om uit te zoeken of ik de juiste therapeut ben die jij wilt. Maar ik wil ook weten of ik de goede persoon of therapeut ben voor jou, of ik jou dat kan bieden wat jíj nodig hebt. De samenwerking start al op dít moment! Wil je meer weten over het kennismakingsgesprek zelf? Wil je gelijk een afspraak voor het kennismakingsgesprek?